Homepage


Oogaandoeningen

pathologie_promobox

U heeft een visuele beperking en u zou graag begrijpelijke en duidelijke informatie aan uw omgeving meegeven over de ziekte waarmee u te maken heeft? Dan vindt u hier de uitleg terug van de meest voorkomende oogaandoeningen.

Meer weten

Lego Braille Bricks

Lego_promobox

De Brailleliga is de officiële Belgische partner en verdeler van LEGO Braille Bricks, ontwikkeld door de LEGO Foundation. 

Meer weten

Nieuws

Het activiteitenverslag 2021 van de Brailleliga is ook beschikbaar als podcast

24 Mei 2022
Het activiteitenverslag 2021 van de Brailleliga is ook beschikbaar als podcast

De Brailleliga, de referentieorganisatie in België voor dienstverlening aan personen met een visuele handicap, stelt haar activiteitenverslag van 2021 voor op papier, en ook op een originele manier in de vorm van podcasts. De ideale gelegenheid om enkele kerncijfers te onthullen en de visie voor te stellen van haar nieuwe Algemeen directeur, Noëlla Jardin.

Steeds OK met OKO! Demonstratiedagen op de Brailleliga.

18 Mei 2022
smartphone OKO app

Zich verplaatsen in de stad is altijd wel een hele klus voor een persoon met een visuele handicap. Een straat oversteken lijkt soms wel op goed geluk. Gelukkig werd er dankzij de creativiteit van enkele jonge ondernemende Belgen, een grote stap gezet naar meer veiligheid. Laat ons samen OKO ontdekken, onze nieuwe onmisbare app.

Alle nieuws

Agenda

Volledige agenda