Tombola

Speel, win en steun!

De 73e editie van de Grote Tombola gaat van start!

Geweldige prijzen winnen EN tegelijkertijd personen met een visuele handicap steunen? Dankzij onze Tombola is dit mogelijk! Speel dus mee en steun zo onze gratis diensten voor personen met een visuele handicap en misschien win je wel één van de geweldige prijzen waaronder de eerste prijs van € 65.000 in Staatsfondsen, maar ook een auto, meerdere elektrische fietsen, tablets, huishoudtoestellen, gereedschap, cadeaubonnen,... er zijn meer dan 5000 prijzen te winnen!

Jouw trouw en snelheid worden beloond

Nam je sinds 2013 minstens 1 keer deel aan onze Grote Tombola? Koop vóór 08/09/2023 minimaal 2 boekjes (€ 30), om deel te nemen aan de speciale trekking van de eerste 100 deelnemers. De winnaars krijgen een koffiemachine van Nespresso.

Nam je tussen 2020 en 2022 al minstens twee keer deel aan de Tombola en doe je dat dit jaar opnieuw? Dan neem je als trouwe deelnemer automatisch deel aan de speciale trekking om één van cadeaubonnen van Sodexo te winnen.

Dankzij de opbrengst van de Tombola kan de Brailleliga haar diensten gratis blijven aanbieden aan meer dan 16.189 blinde en slechtziende personen van alle leeftijden en zo hun zelfstandigheid helpen vergroten.

Hartelijk dank voor je steun en… veel geluk!

"Toen ik de eerste prijs won, besefte ik niet dat ik al 17 jaar meespeelde! Je kunt zeker ook de volgende 20 jaar op mij rekenen! Zelf heb ik ook problemen met mijn ogen. Het verbaast me steeds hoe goed deze mensen, ondanks hun handicap en met de nodige hulpmiddelen, hun plan kunnen trekken en een bloeiend sociaal leven kunnen leiden. Dat is de belangrijkste reden waarom ik de Brailleliga steun. Omdat ik geen vrijwilligerswerk doe, draag ik mijn steentje financieel bij aan jullie vzw." Marie

Terug naar boven