Witte Stok 2020 / 1

Downloads

DE BRAILLELIGA LAAT HAAR HOREN

100 jaar is een reden om te vieren. De Brailleliga zal het hele jaar van haar laten horen met een programma vol feestelijke activiteiten  voor iedereen, en de gewoonlijke activiteiten met een speciaal accent of nieuwe activiteiten die toegankelijk zijn voor alle personen met een visuele handicap en hun familie.

Jouw Witte Stok is in een nieuw kleedje gestoken: een jongere look, beter gestructureerde inhoud, een luchtige lay-out en een ander lettertype voor een betere toegankelijkheid. Met nog steeds hetzelfde doel om je zo volledig mogelijk te informeren over ons eigen nieuws en over de wereld van de visuele handicap.

Afgezien van het schrappen van het lidwoord,  wordt de titel al gebruikt sinds het ontstaan ervan aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Terwijl de Brailleliga enthousiast naar de toekomst kijkt, blijft ze trouw aan haar geschiedenis.

100 jaar is de moeite. Welk tijdperk het ook is, de Brailleliga heeft haar kunnen aanpassen en het vertrouwen van blinde en slechtziende personen, overheden, vrijwilligers en schenkers gewonnen.

Laat je in het hele land horen voor deze verjaardag. Ontmoet ons in Brussel en in de andere regio’s waar wij actief zijn.

Veel leesplezier.

Terug naar boven