Witte Stok 2023 / 3

Downloads

KOM NAAR DE TECHNOLOGIEWEEK! 

“We lopen onszelf voorbij”, “Gebruiken we of zijn we technologie?”, “Wat je nu aanleert is 5 minuten later alweer achterhaald”… Over de ruimte die technologie inneemt in ons leven zou je menig filosofisch debat kunnen voeren. En toch, bij de Brailleliga omarmen we technologie. Voor personen met een visuele handicap opent het zoveel nieuwe perspectieven op weg naar meer zelfstandigheid en autonomie. Daarom spannen we ons volop in om die technologie dichter bij onze cliënten te brengen.

In oktober zijn we alweer aanbeland bij een nieuwe editie van de BrailleTech, Technologieweek. Onze vaste afspraak om alles te weten te komen over aangepaste hulpmiddelen voor blinde en slechtziende personen, van leveranciers over het hele land. En zoals altijd staan onze therapeuten en hulpmiddelenadviseurs garant voor onafhankelijk en gespecialiseerd advies op maat voor elke persoon met een visuele handicap.

In dit nummer krijg je alvast een voorsmaakje van wat er te beleven valt tijdens onze jaarlijkse Technologieweek, en maak je kennis met verschillende technologische toepassingen. Spring jij mee op de technologietrein? Bij de Brailleliga zit je van 9-14 oktober alvast op het juiste spoor.

Tot dan!

Terug naar boven