Witte Stok 2022 / 3

Downloads

TIJD VOOR DE TECHNOLOGIEWEEK!

Niet te missen in oktober: BrailleTech, Technologieweek rond aangepaste hulpmiddelen voor blinde en slechtziende personen. Dit hybride evenement (digitaal en ‘live’) richt zich op alle personen met een visuele handicap, hun familie- en vriendenkring, maar ook op professionals (adviseurs, werkgevers, overheidsdiensten, artsen...) die mogelijks geïnteresseerd zijn in dit onderwerp. Een unieke gelegenheid om te ontdekken welke apparatuur er beschikbaar is op de markt, deze te vergelijken en onafhankelijk advies in te winnen bij onze diensten.

De centrale gast tijdens BrailleTech 2022? Dat is de smartphone! Op korte tijd heeft dit toestel zich getransformeerd tot onmisbaar hulpmiddel op weg naar zelfstandigheid. Daarom vonden we het hoog tijd om een speciale stand te voorzien om alle mogelijkheden van de slimme telefoon te demonstreren.

In dit nummer geven we je alvast een voorproefje van de Technologieweek, die een terugkeer naar de normale gang van zaken inluidt. Na 2 jaar pandemie moeten we het bezoekersaantal voor de ‘live’ beurs gelukkig niet meer beperken*. Aarzel dus niet langer en schrijf je meteen in! Tot dan!

*Indien de sanitaire situatie zou evolueren, is het mogelijk dat we de toegansmodaliteiten tot de BrailleTech dienen te wijzigen, onafhankelijk van onze wil. 

Terug naar boven