Witte Stok 2021 / 1

Downloads

WIJ GAAN DOOR! 

Corona zet onze maatschappij zoals we ze vroeger kenden al meer dan een jaar volledig op zijn kop. In het dagelijks leven van personen met een visuele handicap betekent dat vele extra moeilijkheden bovenop de reeds bestaande drempels. Het is niet enkel onze rol om hiervoor aandacht te vragen, maar vooral ook om hen te helpen: alternatieven vinden voor problemen, of simpelweg perspectief en een luisterend oor bieden. 

Dat hebben we gedaan, en dat blijven we ook elke dag opnieuw doen. Het bewijs vind je in dit nummer. Je ontdekt hoe de Brailleliga haar dienstverlening heeft gegarandeerd, aangepast en soms zelfs helemaal heruitgevonden in het afgelopen jaar. We zijn blij dat we ook in moeilijke situaties oplossingen konden vinden waardoor onze leden niet in de kou zijn moeten blijven staan. 

Uiteraard blijven er vele uitdagingen, maar met de lente en de zomer in het vooruitzicht, willen we jullie toch vooral tonen dat er een manier is om het allemaal toch te doen lukken. Verlies nooit de hoop en vastberadenheid op een betere toekomst. 

En wat de omstandigheden ook zijn... Wij gaan gewoon door met onze missie: het begeleiden van blinde en slechtziende personen naar dagelijkse overwinningen! 

Terug naar boven