Homepage


Kom mee supporteren!

20km2017 300x140

Op 28 mei 2017 wordt het startschot gegeven voor de 20 km door Brussel. Ook de Brailleliga loopt mee! Loop je niet in ons team, maar wil je deze unieke dag toch mee beleven? Kom mee supporteren voor onze lopers, of help als vrijwilliger om alles vlot te doen verlopen!

Meer info

Bestel uw gids over slechtziendheid

Foto van de gratis gids 'Leven met slechtziendheid, 't is mogelijk'. Er staat een oudere dame op die haar krant leest met behulp van een leesloep.

Deze gids is bestemd voor iedereen die te kampen krijgt met slechtziendheid. Ze bevat essentiële informatie om alledaagse taken gemakkelijker te maken: verzorging, boodschappen doen, administratieve taken, verplaatsingen, …

Bestel de gids gratis

Nieuws

Week van de Brailleliga 2017

13 Maart 2017
*

Van 13 tot 26 maart is het weer tijd voor de week van de Brailleliga. Het centrale thema dit jaar luidt: “Elke dag opnieuw begeleidt de Brailleliga blinde en slechtziende personen naar zelfstandigheid.” 

Glaucoom: laat je onderzoeken

12 Maart 2017
*

Glaucoom is een sluipende oogaandoening die, wanneer ze niet wordt opgevolgd, kan leiden tot blindheid. Van 13 tot 18 maart is het "Wereld Glaucoom Week". Een goede gelegenheid om iedereen eraan te herinneren zich regelmatig te laten onderzoeken.

Alle nieuws

Agenda

Schlagerfestival Ethias Arena

26 mrt

Voor wie: leden van de Brailleliga (alle regio’s)
Waar: Ethias Arena in Hasselt

Schlagerfestival Ethias Arena

Volledige agenda