Homepage


Music For Life

music for life 2016 300x140

Ook dit jaar kan je de Brailleliga steunen tijdens Music For Life. Doe mee aan één van de vele acties, of organiseer er zelf één! Van 18 tot en met 24 december kan je een plaatje aanvragen tijdens de Warmste Week. 

Doe mee!

Bestel uw gids over slechtziendheid

Foto van de gratis gids 'Leven met slechtziendheid, 't is mogelijk'. Er staat een oudere dame op die haar krant leest met behulp van een leesloep.

Deze gids is bestemd voor iedereen die te kampen krijgt met slechtziendheid. Ze bevat essentiële informatie om alledaagse taken gemakkelijker te maken: verzorging, boodschappen doen, administratieve taken, verplaatsingen, …

Bestel de gids gratis

Nieuws

Wereld Braille Dag

04 Januari 2017
*

Op vier januari vieren we Wereld Braille Dag. Ontdek hoe Manneken Pis voor één dag wordt omgetoverd tot een blinde schooljongen uit de tijd van Louis Braille of verstuur je nieuwjaarswensen in braille!

Brussel Helpt: een groot succes

04 December 2016
*

Brussel Helpt, de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ, zamelde dit jaar geld in voor personen met een handicap in de stad. De actie werd een enorm succes!

Alle nieuws

Agenda

Opera “Die Zauberflöte” in Gent

20 jan

Voor wie? Leden van de Brailleliga (alle regio’s)
Waar? Opera Gent, Schouwburgstraat 3, 9000 Gent

Ben je operaliefhebber of heb je gewoonweg zin om iets helemaal nieuws uit te proberen? 

Grijp dan nu je kans! Het populairste en meest opgevoerde werk uit het  operarepertoire speelt in de opera van Gent: Die Zauberflöte van Mozart. 

Volledige agenda