Homepage


Tombola 2016: gewonnen?

hyundai 2017 300x140

Op 12 december 2016 vond de trekking plaats van onze jaarlijkse tombola. Klik hier om de resultaten te bekijken en te ontdekken of je deel uitmaakt van de winnaars.

Naar de resultaten

Bestel uw gids over slechtziendheid

Foto van de gratis gids 'Leven met slechtziendheid, 't is mogelijk'. Er staat een oudere dame op die haar krant leest met behulp van een leesloep.

Deze gids is bestemd voor iedereen die te kampen krijgt met slechtziendheid. Ze bevat essentiële informatie om alledaagse taken gemakkelijker te maken: verzorging, boodschappen doen, administratieve taken, verplaatsingen, …

Bestel de gids gratis

Nieuws

Nieuw in de Spelotheek

10 Februari 2017
*

Binnenkort is het weer lente: tijd voor nieuwe gezelschapsspellen. Ontdek onze nieuwe spellen in de Spelotheek, volledig aangepast aan de behoeften van blinde en slechtziende spelers! 

VRT: toegankelijkheid voor blinde en slechtziende personen

08 Februari 2017
*

Met “VRT NU” lanceerde de zender een online platform waar al haar programma's digitaal te bekijken zijn. Tijd voor een overzicht: hoe maakt de openbare omroep haar programma's toegankelijk voor blinde en slechtziende gebruikers?  


Alle nieuws

Agenda

Braille@zeekamp

Van
27 feb
Tot
03 mrt

Met veel plezier organiseert de Brailleliga tijdens de Krokusvakantie een knotsgek zeekamp voor kinderen met een visuele handicap. Het wordt een week vol spannende avonturen en leuke activiteiten in het Duinpaviljoen te Koksijde!

Show Philippe Geubels “Bedankt voor alles”

09 mrt

Voor wie: leden van de Brailleliga (alle regio’s)
Waar: Kursaal Oostende, Westhelling, 8400 Oostende

Philippe Geubels, een zeer graag geziene komiek bij jong en oud, lanceert zijn nieuwe Show 'Bedankt voor alles'.

Volledige agenda