Homepage


Steun onze ploeg

Interview van Novartis, sponsor van de Brailleliga

Zet de sociale betrokkenheid van je bedrijf in de kijker : loop mee ten voordele van blinde kinderen.


Nieuws

Grote tekenwedstrijd: wat betekent slechtziendheid voor jou?

21 April 2015
Un enfant dessine une maison et une paire de lunettes

Slecht zien, wat is dat juist? Hoe ziet iemand die slechtziend is? Is het erg? Tot en met 20 mei nodigt de Brailleliga kinderen van 6 tot 12 jaar uit om zich deze vragen te stellen en om ze te illustreren met een tekening. Een jury zal uit de deelnemende tekeningen een eerste selectie maken. Het publiek zal daarna van 1 tot 14 juni kunnen stemmen op hun favoriet. Wat valt er te winnen? Een tablet, gezelschapsspellen en toegangskaarten voor pretparken!

Nieuwe artikelen in de BrailleShop

21 April 2015
GSM Doro 580 (R020001852)

Ons aanbod aan hulpmiddelen werd verder uitgebreid met nieuwe producten! Twee nieuwe horloges met leren bandje, een gsm met vier toetsen en een gebruiksvriendelijke mobiele telefoon. 

Alle nieuws

Agenda

Een dagje Namen met bezoek aan het parfummuseum en het wijndomein Du Chenoy

30 apr

Voor wie? Leden van de Brailleliga uit regio Brussel
Enkel op uitnodiging

In het hartje van de citadel van Namen brengen we een bezoek aan het parfumatelier van de grootmeester der geuren, Guy Delforge. Op deze unieke locatie zijn we getuige van het unieke creatieproces van een nieuw parfum: geurenmengeling, reuktest, rijping, ... Kortom, een ware symfonie voor de neus! We brengen ook nog een bezoek aan een wijndomein, uiteraard met degustatie.

Bezoek aan Breydelham (Gavere) en het Centrum van de Ronde van Vlaanderen (Oudenaarde)

12 mei

Voor wie? Leden van de Brailleliga uit regio Oostende
Enkel op uitnodiging

In de productieruimte van de Breydelfabriek kunnen we het ganse productieproces van de alom gekende ham volgen. De wielerliefhebbers onder ons zullen zeker genieten van het bezoek aan het Centrum Ronde van Vlaanderen, toch nog steeds dé Vlaamse wielerklassieker bij uitstek.

Volledige agenda