Homepage


Steun onze ploeg

Interview van Novartis, sponsor van de Brailleliga

Zet de sociale betrokkenheid van je bedrijf in de kijker : loop mee ten voordele van blinde kinderen.


Nieuws

Eerbetoon van koningin Mathilde aan de Brailleliga

13 Mei 2015
Portrait de la Reine Mathilde.

In maart 2015 verleende koningin Mathilde haar Hoge Bescherming aan de Brailleliga. Een koninklijk gebaar dat ons diep raakt omdat het getuigt van een bijzondere erkenning voor het werk van onze vereniging.

De Kust voor iedereen!

12 Mei 2015
Pictogramme d’une personne en chaise roulante sur la plage

Elke man, vrouw of kind met om het even welke beperking heeft af en toe nood aan een andere omgeving. De Kust is de ideale bestemming voor een daguitstap of een meerdaags verblijf. Westtoer zorgt voor een Kustwandelroute die voor zoveel mogelijk personen toegankelijk is. 

Alle nieuws

Agenda

Een dagje Namen met bezoek aan het parfummuseum en het wijndomein Du Chenoy.

29 mei

Voor wie? Leden van de Brailleliga uit regio Leuven
Enkel op uitnodiging

In het hartje van de citadel van Namen brengen we een bezoek aan het parfumatelier van de grootmeester der geuren, Guy Delforge. Op deze unieke locatie zijn we getuige van het unieke creatieproces van een nieuw parfum: geurenmengeling, reuktest, rijping, ... Kortom, een ware symfonie voor de neus! We brengen ook nog een bezoek aan een wijndomein, uiteraard met degustatie.

Een dagje Neerpelt met een bezoek aan de Alpacaboerderij en een rondleiding in het Klankenbos.

05 jun

Voor wie? Leden van de Brailleliga uit regio Antwerpen
Enkel op uitnodiging

We brengen een bezoek aan de alpacaboerderij en leren er alles over het reilen en zeilen op de boerderij waar alpaca’s, een soort van kleine lama’s, gefokt worden. We krijgen ook een rondleiding in het Klankenbos. In dit bijzondere bos zullen we onze oren extra moeten spitsen om te genieten van de geluiden.

Volledige agenda