HomepageNieuws

Nieuwe leeshulpmiddelen in de BrailleShop

16 Juli 2015
Loupe Eschenbach - Makrolux

Voor zij die het wat moeilijker hebben met lezen hebben wij ons gamma hulpmiddelen van het merk Eschenbach uitgebreid. Naast de Max TV, Max Detail, de verlichte zakloep x3 en x4 hebben we voortaan nog 3 andere modellen met verlichting.

Al spelend leren rekenen!

16 Juli 2015
Cartatoto multiplications (n° M04163)

Ben je verzot op cijfers en pijnig je je hersens graag? Cartatoto, Rummikub, Sudoku… De Spelotheek maakte een selectie van gezelschapsspellen voor de zomer, om alleen of met meerdere personen te spelen! 

Alle nieuws

Agenda

Theelezing en theeproeverij: De Stille kracht van thee, door Ann Vansteenkiste.

11 sep

Voor wie ? Leden van de Brailleliga uit regio Kortrijk
Wanneer ? 11 september
Inschrijvingen verplicht 

Zoals Conscience zijn volk leerde lezen, wil Ann haar volk thee leren drinken. Hiervoor trekt ze Vlaanderen rond met theelezingen. Ze volgde zelf in het verleden honderden lezingen en verschillende opleidingen op vlak van theeceremonies en zal gedurende deze namiddag een aangenaam en leervol programma aanbieden waarbij natuurlijk het passende potje thee niet mag ontbreken.

Uitstap naar de Elzas

Van
24 sep
Tot
26 sep

Voor wie ? Leden van de Brailleliga
Prijs ? 290 euro per persoon in een tweepersoonskamer

Deze herfst neemt de Brailleliga je mee op een ontdekkingsreis naar de typische dorpjes van de Route de Vins (Wijnroute) in de Elzas. Ontdek het prachtige Werelderfgoed in Straatsburg, de beroemde wijk “Klein Venetië” in Colmar, en leer wijn proeven als een echte kenner. Lees het volledige programma en schrijf je in!

Volledige agenda