Homepage



Nieuws

De feestdagen komen eraan: pas op voor uw ogen!

22 December 2015
Photo de feux d'artifices © William Crochot / Wikimedia Commons / CC-BY-SA-4.0

Wat hebben champagne en vuurwerk gemeenschappelijk? De eindejaarsfeesten natuurlijk! Maar elk jaar weer gebeuren er oogongelukken door knallende champagnekurken, of door kapot / verkeerd gebruikt vuurwerk. Om de feesten niet te hoeven door te brengen in het ziekenhuis, vind je hieronder tips voor een correct gebruik van deze leuke attributen! 

Alle nieuws

Agenda

Afscheidstour K3. Activiteit alle regio's.

11 feb

Voor wie? Leden van de Brailleliga uit alle regio’s
Wanneer? 11 februari
Deelname? 25 € per persoon.
Inschrijvingen verplicht

Mama se, tele romeo, Oya lélé, Alice in wonderland, kusjesdag, drums gaan boem, Heyah mama,... Onlangs kondigden Karen, Kristel en Josje aan dat zij de fakkel zullen doorgeven aan drie nieuwe zangeressen: Marthe, Klaasje en Hanne. Goed nieuws echter voor de K3-fans: met zijn zessen zorgen de K3-meisjes voor een betoverende afscheidsshow!

Probeer yoga uit met de Brailleliga

13 feb

We starten het nieuwe jaar met een cursus yoga in Mechelen om onze innerlijke rust te verzorgen. Onze les richt zich naar blinde of slechtziende leden van de Brailleliga uit Brussel, Leuven en Antwerpen - beginners mogen zich zeker aanmelden. Yoga zorgt voor de ontwikkeling van een heldere, ontspannen en creatieve geest, brengt evenwicht en activeert de zelfhelende kracht in het lichaam.

Volledige agenda