Homepage


Stem in het 3M Fonds voor de Brailleliga!

Logo van de 3M Fonds

Stem nu op de Brailleliga in het 3M Fonds en help ons kans te maken op  de Grote Gift ten voordele van onze activiteiten voor blinde en slechtziende personen. Deze gift zou ons helpen bij het organiseren van de BrailleTech 2015, onze jaarlijkse hulpmiddelenbeurs. 

Stem hier in enkele kliks!

Nieuws

eDiv: een innovatieve tool om diversiteit in ondernemingen te beheren

17 Juli 2014
Logo du site web ediv.be

Bij een selectie- of aanwervingsprocedure stelt u zich vast vragen over het profiel van bepaalde kandidaten. Sommigen lijken vast minder in uw onderneming te passen: personen met een handicap, 45-plussers, personen met een migratieachtergrond enzovoort. U stelt zich mogelijk ook vragen over het onthaal en de integratie van die werknemers (m/v), bijvoorbeeld rond de hulpmiddelen die overheden ter beschikking stellen. Of zit u met vragen over hoe u een groeiende diversiteit beter kunt beheren?

Het verdrag van Marrakech ondertekend door België

17 Juli 2014

Een jaar geleden kondigden we het ontstaan aan van het verdrag van Marrakech. Uitgeverijen hadden voor de eerste keer toegestemd om het auteursrecht te beperken, zodat boeken en de internationale uitwisseling ervan toegankelijker zouden worden. Op 25 juni 2014 heeft België het verdrag getekend! Het moet enkel nog geratificeerd worden voordat het in werking treedt. 

Alle nieuws

Agenda

Buikdansen met Vera Van Den Berghe

26 sep

Voor wie? Leden van de Brailleliga uit regio Kortrijk
Enkel op uitnodiging

Vera Van Den Berghe is een danseres en actrice met een sterk verhalende uitstraling, altijd op zoek naar een direct gesprek met haar publiek. Zij beschouwt buikdans als een koninginneweg voor vrouwen om zich thuis te voelen in hun lijf en om bij elkaar te komen.

Andy & Di “In Flanders Fields”

26 sep

Voor wie? Leden van de Brailleliga uit regio Hasselt
Enkel op uitnodiging

Het steeds weer verrassende Brits-Vlaamse folk comedy duo houdt het publiek werkelijk elke seconde van hun optreden in de ban.

Volledige agenda