Video : Digitas LBi - Sponsor van de Brailleliga

Al sinds 2009 sponsoren wij de Brailleliga. Als organisatie willen we eerst en vooral de activiteiten steunen van de Brailleliga ten voordele van blinde personen. Dat was onze eerste motivatie.

Onze tweede motivatie houdt in dat wij als bedrijf kunnen genieten van een uitstekende organisatie. Céline is geweldig in haar communicatie en maakt ons het leven echt gemakkelijker. Dit laat ons toe om alles te organiseren zonder rechtsreeks een beroep te hoeven doen op de organisatoren van de 20 km. We hebben onze rugnummers, er is drank voorzien, er hangt een goede sfeer, en de zon schijnt... heel de dag door!

John heeft bij ons het initiatief gelanceerd, nu bijna 6 jaar geleden, om een ploeg samen te stellen voor de 20 km. Intern gezien, op bedrijfsniveau, geeft dit evenement ons ook een sportief doel buiten het professionele kader. Dat laat de collega's toe om samen te werken in een wat informelere context. Het is dus voor iedereen een win-winsituatie. Bravo aan de Brailleliga, jullie doen dat super goed!