Een grote winnaar getuigt!

EN WAT ALS JIJ DE WINNAAR VAN DE 71STE TOMBOLA WAS?  

Zal je hetzelfde geluk hebben als Marie Van Ingelgom? Zij heeft eerder de eerste prijs gewonnen, namelijk € 75.000 in Staatsfondsen. Haar loyaliteit aan de Brailleliga wordt zo beloond. 

Mevrouw Van Ingelgom is een trouwe deelneemster sinds 1999! Hoe is het allemaal begonnen?

“Neem ik al zo lang deel aan de Tombola? Daar stond ik niet bij stil. Daar mag dan nog eens 20 jaar bij! Ik weet niet meer precies hoe het allemaal begon, maar ik ken een aantal mensen die slechtziend zijn en heb zelf ook een zichtprobleem. Het verbaast me steeds hoe goed deze mensen, mits de nodige hulpmiddelen, hun plan kunnen trekken desondanks hun handicap en zo ook perfect kunnen meedraaien met de maatschappij. Ik denk dat dit de voornaamste reden is. Ik wil ook graag mijn steentje bijdragen aan de maatschappij. Omdat ik geen vrijwilligerswerk doe, steun ik graag financieel.”

“Voor deze ontmoeting met jullie was mijn kennis van de Brailleliga eerder beperkt. Jullie uitleg was verrijkend. Meestal blader ik wat door De Witte Stok en lees ik de artikels die ik interessant vind. De artikels die handelen over de verschillende soorten slechtziendheid vind ik het boeiendst omdat er veel misverstanden over bestaan. Door die onwetendheid bestaat er veel onbegrip ten opzichte van blinde en slechtziende personen. De informatie die jullie verspreiden is dus zeer nuttig.”

De hoofdprijs winnen is wel even slikken.

“Ik heb al eens een thermosfles gewonnen dankzij de Tombola maar nooit een grote prijs. Ik had mijn biljetten bijna weggegooid in de overtuiging dat ik niets zou winnen, maar toen ik ze toch controleerde en zag dat ik € 75.000 aan staatsfondsen had gewonnen, kon ik het niet geloven.” 

Departementshoofd Ronald Vrydag overhandigt de hoofdprijs aan mevrouw Van Ingelgom.

De Grote Tombola, een traditie die behouden moet worden.

“Een organisatie als de Brailleliga moet haar inkomsten kunnen verwerven. Ik heb begrepen dat deze actie goed werkt en veel opbrengt dus is het een traditie die zeker behouden moet worden. De Brailleliga doet goed haar best dus op naar de volgende editie!”

Wij danken mevrouw Van Ingelgom van harte voor haar jarenlange steun en wensen haar veel plezier met haar prijs! 

De Grote Tombola 2021 is gelanceerd! Waag snel je kans en wie weet word jij de volgende winnaar van de hoofdprijs € 75.000 aan Staatsfondsen of maak je kans op een van de 5000 prijzen.

Trouw wordt beloond!

Nam je tussen 2018 en 2020 al minstens twee keer deel aan de Tombola en doe je dat dit jaar opnieuw? Dan neem je als trouwe deelnemer automatisch deel aan de speciale trekking om één van cadeaucheques van Sodexo te winnen ter waarde van € 100.

Veel succes!