Hoe verkrijg je jouw prijs?

Je hebt gewonnen: van harte gefeliciteerd! Hoe kan je de gewonnen prijs verkrijgen?

 1. Stuur zo snel mogelijk het winnend biljet per aangetekende zending of een kopie ervan (per e-mail, brief of fax) naar:

  BRAILLELIGA, Dienst Tombola,
  Engelandstraat 57 – 1060 Brussel.
  E-mail: tombola@braille.be
  Fax 02 537 64 26

 2. Ongeveer zes weken na ontvangst van je biljet, sturen wij je een brief om je te melden dat je prijs in ons bezit is.

 3. Je hebt dan verschillende mogelijkheden: 

  1. Je komt zelf de prijs afhalen in onze kantoren, van maandag tot vrijdag, en brengt de brief mee die wij je gestuurd hebben.

  2. Je geeft volmacht aan iemand om de prijs in jouw plaats te komen ophalen. Deze persoon brengt een gedateerde en ondertekende volmacht mee samen met de brief die wij je gestuurd hebben.

  3. Je prijs kan ook thuisbezorgd worden op eigen kosten en eigen risico. Indien je kiest voor deze optie dien je er wel rekening mee te houden dat deze kosten soms hoog kunnen oplopen. De verzendingskosten moeten eerst overgemaakt worden alvorens wij de prijs opsturen.

Prijzen kunnen vanaf 2 januari 2019 worden afgehaald op de hoofdzetel van de Brailleliga. Wij dienen de winnende biljetten of een kopie ervan ten laatste 28 februari in ons bezit te hebben. De uiterste uitreikingsdatum van de prijzen is 30 april 2019 om 16.30 uur. Na die datum worden de niet opgevraagde prijzen eigendom van de Brailleliga.

Aarzel niet om contact op te nemen met de dienst Tombola op het nummer 02 533 33 32 en dit van maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Gewonnen prijzen kunnen niet worden omgeruild in speciën. Kleinhandelsprijs van juni 2018.