Word onze Gouden Loper!

Wat is het?

Word je enthousiast van ons project en wil je een extra steentje bijdragen? Zet je dan extra in om ons doelbedrag van 30.000 euro te behalen en vraag aan familie, vrienden en collega's om jouw prestaties te steunen! Heb jij het hoogste bedrag verzameld ? Dan behaal je de titel van Gouden Loper 2018!  

Wat krijg je ervoor terug?

  • De Gouden Loper wordt op 27 mei door ons speciaal in de bloemetjes gezet
  • Bovendien word je samen met een partner naar keuze uitgenodigd om deel uit te maken van het afscheidsdiner van 12 blinde en slechtziende kinderen tijdens hun zelfstandigheidsstage aan zee begin juli 2018. Een gouden moment dat niemand onberoerd laat...

Sylvia Resca, onze Gouden Loper 2015.

Zilveren Loper en Bronzen Loper

Dit jaar zetten we ook een Zilveren en een Bronzen Loper in de bloemetjes. Ze krijgen elk een Bongo-bon “Verwenmoment”, voor een goeie dosis lichamelijk welzijn na de inspanning!

Concreet?

Schrijf je in in onze ploeg en breng je persoonlijke betaling (€25 inschrijving 20km + €19 steun project blinde kinderen = €44) zo snel mogelijk in orde via de betalingsgegevens die je terugvindt op de pagina nuttige info.


Afspraak op go.braille.be, waar u in enkele stappen uw eigen inzamelpagina kan aanmaken. Maak reclame voor uw pagina en help ons om 30.000 € in te zamelen voor onze projecten ten voordele van blinde kinderen! 

Vind op deze pagina tal van tips terug om uw inzameling tot een goed einde te brengen!