Wenskaarten

Kaarten voor de eindejaarsperiode (PDF)

"Varia" wenskaarten (PDF)

Zoals veel andere verenigingen haalt de Brailleliga een klein deel van haar inkomsten uit de verkoop van wenskaarten. Onze catalogus biedt een breed gamma aan met verschillende thema's waaruit u kan kiezen: dieren, bloemen, landschappen, reproducties van schilderijen, Japanse tekeningen, historische zichten van Belgische steden en natuurlijk wenskaarten voor de eindejaarsperiode.

De wenskaarten worden u aangeboden tegen de volgende prijzen:

  • 1 tot 4 kaarten:1 euro/kaart
  • 5 tot 14 kaarten: 0,90 euro/kaart
  • 15 tot 49 kaarten: 0,85 euro/kaart
  • 50 tot 99 kaarten: 0,80 euro/kaart
  • vanaf 100 kaarten: speciale voorwaarden

Om een bestelling te plaatsen, volstaat het een email te sturen naar info@braille.be waarin u duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer, de nummers en het gewenste aantal kaarten vermeldt. 

Beperk u niet tot één enkel kaartnummer, maar duid ook uw tweede keuze aan, in geval de voorraad van uw eerste keuze zou uitgeput zijn.

Ons team dat verantwoordelijk is voor de wenskaarten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen en zal met u de wijze van betaling en levering bespreken.

Aarzel niet om het team van de wenskaarten te contacteren indien u meer informatie wenst. U kan hen telefonisch bereiken elke maandag van 10u tot 16u op het nummer 02 533 32 11. Bedankt voor uw vrijgevigheid!

Kaarten voor de eindejaarsperiode (PDF)

"Varia" wenskaarten (PDF)