Toon je solidair aan het einde van het jaar, doe een gift vóór 31 december

Toon je solidair aan het einde van het jaar, doe een gift vóór 31 december

De eindejaarsfeesten staan voor de deur, en je zou graag nog iets doen voor een goed doel? Om je fiscaal attest te ontvangen voor het jaar 2022, heb je tot 31 december de tijd om een gift te doen aan de Brailleliga. 

Elke gift van minstens € 40 geeft recht op een fiscaal attest. Dit betekent dat je gebruik maakt van een belastingvermindering van 45% op al je giften in het jaar 2022. Concreet: als je een gift van € 90 doet, kost je dat in werkelijkheid € 49,5

Door de Brailleliga te steunen, help je ons om ons te blijven inzetten voor de zelfstandigheid van blinde en slechtziende personen. Elke gift telt, ongeacht het bedrag. We zijn je zeer dankbaar. DANKJEWEL!

 

IK DOE EEN ONLINE GIFT

 

Ons platform voor giften is 100% veilig en de verzamelde persoonsgegevens zijn in overeenstemming met de wetgeving inzake gegevensbescherming.

Wil je een gift doen via een traditionele bankoverschrijving? Dat kan zeker!

Stuur je gift naar het volgende IBAN-rekeningnummer, met de mededeling "Eindejaarsgift":

IBAN : BE11 0000 0000 4848

BIC : BPOTBEB1

 

EN VOOR BEDRIJVEN?

Jullie kunnen de eindejaarsfeesten ook hand in hand laten gaan met solidariteit! Dit is een geweldige kans om je bedrijf te engageren en je MVO-strategie te versterken. Maak een gul gebaar, doe een gift aan de Brailleliga en ontvang een fiscaal attest!

 

IK DOE EEN ONLINE GIFT

 

gift einde van het jaar 2022

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.