Sensatiedag 2022

Sensatiedag 2022

De Sensatiedag is een bijzonder moment voor jonge leden van de Brailleliga tussen 16 en 25 jaar, 1 keer per jaar komen ze samen om spannende activiteiten te beleven.

Dit jaar ging de dag door in Duinkerke waar onze blinde en slechtziende jongeren bij de Sail and Kite Academy een introductie tot powerkiten konden volgen. Zo leerden ze onder andere hoe ze een kite zelfstandig konden besturen. 

Na een heerlijke maaltijd stond er in de namiddag, een tandem-strandzeilactiviteit op het programma. Helaas was het te mooi weer en waaide het niet genoeg om de activiteit te kunnen doen. De deelnemers werden daarom getroost met een initiatie longboarden,  plezier verzekerd. Sommige ouders deden zelfs mee.

De Sensatiedag biedt blinde en slechtziende jongeren de mogelijkheid om ongewone disciplines te ontdekken en helpt hen tegelijkertijd hun zelfstandigheid te (her)veroveren en zelfvertrouwen te krijgen.

Het is dankzij de genereuze giften van jullie dat deze jongeren van van dit uitzonderlijke moment hebben kunnen genieten, dankjewel!

Journée Sensations 2022
Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.