BrailleChefs geselecteerd als een van de projecten van de Warmste Week!

BrailleChefs geselecteerd als een van de projecten van de Warmste Week!

Ook dit jaar werd het project van de Brailleliga door de Koning Boudewijnstichting geselecteerd als een van de projecten van de Warmste Week!

Ons project in een notendop: in 2023 organiseren we een healthy culinaire ontdekkingstocht waar we kansarme blinde en slechtziende jongeren zullen opleiden tot master BrailleChefs. Tijdens dit 4-daagse kamp leren zij heel wat keukentips en tricks, maken ze kennis met de belangrijkste keukentermen, oefenen ze de basisvaardigheden, leren ze specifieke hulpmiddelen kennen en gebruiken, en leren ze dat een gezonde maaltijden op tafel toveren niet altijd veel hoeft te kosten.

Vlam jij ook mee tegen kansarmoede en zorg je er zo mee voor dat de Brailleliga dit project ten volle kunnen realiseren? Acties kan je registreren op www.dewarmsteweek.be.

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.