Nieuws van de Spelotheek

Nieuws van de Spelotheek

Nieuw in de rekken van onze Spelotheek: het bekende spel Ticket to ride (M22022). Deze junior versie is ideaal als inleiding op de hele serie van het spel. Verzamel de treinkaartjes, plaats je wagons op de spoorlijnen op het bord, en verbind de steden die op je kaartjes staan om te winnen.

Lucky Numbers (M22021) is een soort bingospel waarbij je klavertjes in oplopende volgorde (van nummers 1 tot 20) op een rooster moet plaatsen. Het mooie van dit spel is dat je niet alleen op je eigen rooster moet letten, maar ook op dat van je tegenstanders. Maak je eigen geluk en win het spel!

Ontpop jezelf tot redder van de dieren in het bos met het coöperatieve spel Potomac (M22025). Ze moeten de rivier oversteken op een vlot en voorkomen dat ze worden opgegeten door de wolf. Help hen en zodat iedereen het spel wint.

Is je honger naar spelletjes hiermee nog niet gestild? Aarzel niet om de volledige lijst op te vragen via 02 533 32 56 of via bib@braille.be.


spelotheek 2022

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.