De Grote Tombola 2022 is gelanceerd!

De Grote Tombola 2022 is gelanceerd!

Speel, win en steun!

De 72e editie van de Grote Tombola gaat van start!

Geweldige prijzen winnen EN tegelijkertijd personen met een visuele handicap steunen? Dankzij onze Tombola is dit mogelijk! Speel dus mee en steun zo onze gratis diensten voor personen met een visuele handicap en misschien win je wel één van de geweldige prijzen waaronder de eerste prijs van € 75.000 in Staatsfondsen, of een auto, een elektrische fiets, smartwatches, tablets, huishoudtoestellen, gereedschap, cadeaubonnen,... er zijn meer dan 5000 prijzen te winnen!

Neem snel deel en verdubbel je kansen! Koop je voor 09/09/2022 minimaal 2 boekjes (€ 30), dan neem je automatisch deel aan de speciale trekking waarmee je één van de 100 tablets ter waarde van € 200 in de wacht kan slepen.

banner website NL tombola 2022

Sponsoractie

Fan van onze Tombola? 

Overtuig anderen dan om ook deel te nemen voor 17 oktober 2022 en win een cadeaubon van Neuhaus. Heb je jouw sponsorcode nog niet gekregen? Contacteer ons via 02 533 33 32 of tombola@braille.be.

Dankzij de opbrengst van de Tombola kan de Brailleliga haar diensten gratis blijven aanbieden aan meer dan 15.000 blinde en slechtziende personen van alle leeftijden en zo hun zelfstandigheid helpen vergroten.

Hartelijk dank voor je steun en… veel geluk!

Meer info:

Hoe deelnemen aan de tombola?

Wat kan je winnen?

Reglement

Wat doen we met de opbrengst?

Een grote winnaar getuigt!

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.