Zelfstandigheidskamp 2022 De Haan

Zelfstandigheidskamp 2022 De Haan

De Brailleliga organiseert ieder jaar een zelfstandigheidskamp aan zee voor blinde en slechtziende kinderen van 6 - 12 jaar. Dit jaar trokken ze van 4 tot 7 juli naar De Haan. Ons kampdagboek lees je hier:

Nadat we de eerste dag allemaal goed waren toegekomen, speel we enkele kennismakingsspelletjes en richtten we onze kamer in. 

Na de heerlijke lunch trokken we voor de eerste keer naar het strand. Daar kwam Radio 2 langs, dat was een leuke verrassing! Klik hier voor de reportage. Het was een supertoffe dag!

Op de tweede dag van het zelfstandigheidskamp stonden er twee workshops op het programma: we leerden enkele technieken voor in de keuken en andere dagelijkse handelingen (aankleden, kleding opplooien, munten herkennen). 

We speelden ook op de speeltuin, deden gezelschapsspelletjes en we gingen zelfs in de jacuzzi!

Dag drie trokken we erop uit naar het Boudewijnpark voor een stralende dol-fijne dag. 's Avonds vierden we feest, want het was al onze laatste avond.

Op de vierde en laatste dag gingen we op bezoek bij in de brandweerkazerne van Wenduine! Nadien kregen alle kindjes een diploma zelfstandigheid. 

Daar hebben ze deze week heel hard en vol overtuiging aan gewerkt! Het zeekamp was simpelweg FANTASTISCH!

Ontdek hier de foto’s van de kamp

Dankzij jouw gift kunnen blinde en slechtziende personen gratis een beroep doen op de dienstverlening van de Brailleliga. Dit zelfstandigheidskamp aan zee voor blinde en slechtziende kinderen is slechts een voorbeeld van de zaken die we dankzij jouw vrijgevigheid organiseren.

zeekamp 2022 de haan
Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.