Ontdek de Vakantiebox voor Braillekids!

Ontdek de Vakantiebox voor Braillekids!

Ontdek de Vakantiebox voor Braillekids, een volledig aangepast vakantieboek voor blinde en slechtziende kinderen (6-12 jaar).

Zoek je een leuke manier om je kind met een visuele handicap zelfstandig en educatief verantwoord bezig te houden tijdens de vakantie? Dan hebben we goed nieuws, want na een succesvolle eerste editie in 2021 hebben onze therapeuten van de Dienst begeleiding en hulp in het dagelijkse leven opnieuw de handen uit de mouwen gestoken om een nieuwe vakantiebox te maken: zomeravonturen met Louise.

Er bestaat een versie van het aangepaste vakantieboek voor slechtziende kinderen in grootdruk, en een versie in braille voor blinde en zwaar slechtziende kinderen. De tekeningen zijn speciaal aangepast met voelbare reliëflijnen en duidelijke kleurcontrasten. Een blind/slechtziend kindje Louise gidst je doorheen de 16 leuke activiteiten van de Vakantiebox zoals een recept, luisterverhaal, doolhof, ganzenbord, etc.

Zin in zomerplezier? De Vakantieboxen voor BrailleKids zijn verkrijgbaar vanaf 28 juni in de BrailleShop voor €15 per stuk.

vakantiebox1
vakantiebox2
vakantiebox3
vakantiebox4
Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.