De 20 km door Brussel van de Brailleliga 2022

De 20 km door Brussel van de Brailleliga 2022

Op 29 mei verzamelt de Brailleliga opnieuw ongeveer 300 lopers en wandelaars voor de 20 km door Brussel. Wij rekenen dus op jou om hen te steunen! 

Hoe steun je onze lopers? Sponsor hen via hun collectepagina op ons platform: https://go.braille.be/events/20-km-de-bruxelles-2022#. Dankzij de giften, kunnen wij activiteiten voor blinde en slechtziende kinderenblijven organiseren. Help ons ons inzamelingsdoel te bereiken of zelfs meer!

Je kan deze actie van de Brailleliga in het kader van de 20 km door Brussel ook delen met je familie, vrienden of kennissen via sociale media door de hashtag #runforblindkids te gebruiken zodat ook zij onze lopers kunnen sponsoren.

Aarzel niet om op D-day langs het parcours van de 20 km te komen supporteren voor ons team. Onze lopers zullen je zeer dankbaar zijn voor je steun.

Bedankt om onze lopers te steunen! Wij wensen hen alvast heel veel succes bij deze sportieve uitdaging voor een goed doel!

 

20 km steun ons

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.