Overlijden René Devillez

*

Met grote droefenis moeten we mededelen dat René Devillez, lid van het bestuur van de Brailleliga, is overleden op 12 maart 2021. We wensen zijn familie en vrienden ons innig medeleven en alle sterkte toe.

Met het overlijden van meneer Devillez nemen we afscheid van een man die gedurende meer dan 50 jaar lang een grote rol van betekenis heeft gespeeld voor de Brailleliga. René Devillez was jurist van opleiding en als lid van de raad van bestuur en van het directiecomité, lag hij aan de basis van de statuten van de vereniging en legde hij mee de koers vast die de Brailleliga tot vandaag zou aanhouden. Door zijn expertise en ervaring werd hij vaak geconsulteerd voor advies over de dagelijkse werking van de vereniging, en daarom werd hij ook benoemd tot “bestuurder voor het leven” binnen de stichting van openbaar nut van de Brailleliga.

Voor zijn uitzonderlijke verdienste werd hij in maart 2020 ook in de bloemetjes gezet op de personeelsvergadering ter gelegenheid van 100 jaar Brailleliga in de Bozar en er volgt nog een hommage in het tweede nummer van Witte Stok 2021.

Bedankt voor uw tomeloze jarenlange inzet, hulp en advies, meneer Devillez.

Rust in vrede.

devillez_500px

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.