nLMD of DMO: Oproep voor getuigen

*
NV Roche, is een farmaceutisch bedrijf dat momenteel onderzoek doet naar behandelingen in natte leeftijdsgebonden maculadegeneratie (nLMD) en diabetisch macula oedeem (DMO). In deze context wil NV Roche graag kennismaken en in gesprek gaan met patiënten die in behandeling zijn of geweest zijn voor nLMD of DMO.
De bedoeling is om de impact van de ziekte en de behandeling op het dagelijks leven van patiënten beter te begrijpen. Op die manier kan de firma NV Roche werken aan behandelingen en ondersteunende diensten die beter tegemoetkomen aan de werkelijke noden van patiënten. Indien u graag wil deelnemen aan dit interview of u wil graag meer informatie kan u contact opnemen met Steven De Sitter bij NV Roche via email steven.de_sitter@roche.com, of via telefoon op nummer 0468 148 676.
Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.