BrailleTech 2020: live en digitaal!

logo BrailleTech

Zonder nieuwe opflakkering van het coronavirus vindt BrailleTech, onze jaarlijkse beurs voor technische hulpmiddelen, gewoon plaats. Om iedereen dit veilig te laten bijwonen, zullen er twee BrailleTechs zijn: 1 ‘klassieke’ BrailleTech in de hoofdzetel van de Brailleliga en 1, geheel nieuwe, digitale versie.

BrailleTech ‘live’

Zoals elk jaar kan je naar de hoofdzetel van de Brailleliga komen in Brussel  om de nieuwe technische hulpmiddelen te ontdekken. Deze ‘live’ BrailleTech vindt plaats van dinsdag 13 tot zaterdag 17 oktober 2020, tussen 9u30 en 17u. Deze exposanten hebben alvast hun aanwezigheid bevestigd: Ergra Engelen, Integra, Koba Vision, Sensotec, Ommezien, Optelec, Van Lent Systems en Voizi. De toegang is gratis en onze medewerkers zijn beschikbaar voor alle informatie, advies of hulp bij jouw zoektocht.

Om de ‘social distancing’ te respecteren, is het essentieel dat je je vooraf inschrijft door een dag en een tijdsslot te kiezen voor je bezoek. Dat zal je kunnen doen via telefoon of via een formulier dat binnenkort op onze website beschikbaar zal zijn.

Nieuw: digitale BrailleTech!

Om een oplossing te bieden voor de beperkingen door de ‘social distancing’, zullen de exposanten en medewerkers van de Brailleliga je van 13 tot 17 oktober met plezier te woord staan met advies en demonstraties van technische hulpmiddelen via videoconferenties en webinars over het thema op onze website. Het volledige programma en het stappenplan om deel te nemen aan dit nieuwe concept zal je in de loop van de maand september kunnen terugvinden via onze online kanalen. 

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.