Einde van de quarantaine: progressieve terugkeer naar het normale leven.

coronavirus

In overeenkomst met de versoepelingsmaatregelen van de regering zullen de Diensten van de Brailleliga stap voor stap hun gebruikelijke activiteiten weer opnemen.

Wat we op dit moment al kunnen vertellen (deze informatie zal regelmatig worden bijgewerkt):

Contactopname en afspraken

Vanaf maandag 25 mei zullen de huisbezoeken zoveel mogelijk hervat worden met in acht name van de veiligheidsmaatregelen (social distancing en hygiëne).

Vanaf maandag 25 mei : ook de telefonische permanentie van de Sociale diensten zal weer volgens de gebruikelijke uren werken van voor de quarantaine (klik hier voor details)

Vanaf 22 juni zullen onze leden zullen pas opnieuw ontvangen worden in de regiohuizen of de hoofdzetel van de Brailleliga.

BrailleShop

De BrailleShop werkt verder vanop afstand en blijft bereikbaar via telefoon en e-mail. Vanaf 8 juni zal de BrailleShop opnieuw beschikbaar zijn, maar enkel op afspraak.

GOB

Jobcoaches, lesgevers en coaches digitale hulpmiddelen werken enkel op afspraak. De lessen in het GOB zelf te Brussel gaan voorlopig nog niet door.

Vrije tijd

De vrijetijdsactiviteiten blijven geschorst. We zoeken op dit moment naar oplossingen en alternatieven.

Verhalen aan de lijn

De Dienst "Verhalen aan de lijn" wordt verder gezet tijdens de versoepelingsfases.

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.