Verhalen aan de lijn

Verhalen aan de lijn

Waaruit bestaat het project?

Project om de leden van de Brailleliga korte leesmomenten per telefoon aan te bieden. Aan de andere kant van de lijn worden gedichten en goed gekozen fragmenten uit romans voorgelezen door een vrijwilliger/lezer van de Brailleliga. Een ontspannende combinatie om het dagelijks leven van personen met een visuele handicap wat op te fleuren in deze droeve tijden van quarantaine.

Hoe werkt het?

Verhalen aan de lijn zal in werking treden vanaf maandag 6 april 2020. Om te kunnen genieten van een verhaal per telefoon, volstaat het om minimum 24u op voorhand per telefoon een afspraak te maken. U kiest een tijdstip met de hulp van onze medewerkster en u zorgt er vervolgens voor dat u op het afgesproken tijdstip bereikbaar bent. Elk oproep zal ongeveer een vijftal minuutjes duren.

Een afspraak maken

Vanaf donderdag 2 april 2020 zal u een afspraak kunnen maken. Om een afspraak te maken, moet u bellen naar onze medewerkster Tania die de planning van “Verhalen aan de lijn” zal doen en dit via het nummer 02 533 33 08. U kan bellen om een afspraak te maken van maandag tot vrijdag en dit tussen 9u en 12u.

Uw verhaal aan de lijn

Op de gekozen dag en het gekozen uur wordt u opgebeld door een lezer van de Brailleliga die u zal verrassen met een stukje literatuur. Een uniek moment enkel en alleen voor u en uw oren gereserveerd. Maak het u gemakkelijke. De reis begint!

Wenst u een gemaakte afspraak voor “Verhalen aan de lijn” af te zeggen?

Bent u niet meer beschikbaar voor uw verhaal? Geen probleem, indien mogelijk zouden we het appreciëren dat u dan zo snel mogelijk uw afspraak annuleert of wijzigt via een telefoontje naar Tania op het nummer 02 533 33 08. Bedankt!

Heeft u genoten van dit literaire intermezzo?

Heeft u genoten van uw Verhaal aan de lijn? Laat het ons dan weten! Stuur ons uw reactie in enkele woorden, bel ons om het ons te laten weten of stuur een reactie naar Facebook.

Zorg goed voor uzelf en al wie u lief is.

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.