Deugddoende getuigenissen!

AS

Zoals je weet, heeft de Brailleliga uitzonderlijke maatregelen en initiatieven moeten nemen tijdens de quarantaine om een zo optimaal mogelijke service te kunnen bieden aangepast aan onze leden die lijden onder deze situatie. Blijkbaar heeft dit alles zijn vruchten afgeworpen, want we hebben heel wat dankjewels en getuigenissen mogen ontvangen: ontdek er enkele hieronder!

BEDANKT aan al onze leden voor deze fantastische berichten en BEDANKT aan onze schenkers om deze speciale acties mogelijk gemaakt te hebben.

"Heel erg bedankt voor je mailtje dat ons deugd doet en waaruit blijkt dat een relatie van haast twintig jaar al dan niet beroepshalve aanhoudt. Alle lof dus voor de Brailleliga die het contact met zijn leden blijft verzekeren." (F.C.)

"Alles goed met jou en je familie? Door de laatste mail die ik gekregen heb dacht ik, amaai de Brailleliga staat nog steeds klaar voor ons! Daarvoor wil ik jullie bedanken. Hopende dat het niet te lang gaat duren voor we elkaar terug vinden in onze club, wens ik jou het beste." (Lucienne)

"Mevr. Dekeyser, die zeer neerslachtig was, nam een tijdje geleden contact met ons op voor "Verhalen aan de lijn". Ze maakte kennis met de vrijwilliger en vond het een geweldige ervaring, maar vond het jammer dat het zo snel voorbij was. Sindsdien belt de vrijwilliger haar 3 keer peer week op om haar 30 minuten het nieuws voor te lezen! Ik heb het verschil in haar stem gehoord. Het stelde haar in staat om vol te houden!" (Stéphane, bibliothecaris)

 

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.