Neem deel aan onze enquête over werk

Tewerkstelling voor blinde en slechtziende personen is een van de kernzaken waar de Brailleliga dagelijks voor ijvert. Om uw verwachtingen en behoeftes hieromtrent beter te kunnen inlossen, polsen wij graag naar jullie advies en ervaring.

Daarom organiseert de Brailleliga een enquête over werk. Het doel van de enquête is tweeledig: enerzijds willen we uw belangen op het gebied van werkgelegenheid zo goed mogelijk verdedigen en anderzijds willen we onze eigen diensten in dit domein optimaliseren. Of u nu werkloos, werkzoekende of aan het werk bent, uw mening interesseert ons! De verzamelde gegevens worden anoniem behandeld.

De enquête is bedoeld voor blinde en slechtziende personen die in België wonen en tussen 17 en 55 jaar oud zijn. U kiest zelf hoe u de vragenlijst invult. Dit kan op twee manieren:

De enquête wordt afgesloten op 4 september 2018. Wacht niet te lang om uw deelname terug te sturen want bij het afsluiten van de enquête houden we een loting en maakt u kans op een verrassingsgeschenk ter waarde van €100. Als u deel wilt nemen aan de loting, laat dan uw gegevens achter op het einde van de vragenlijst.

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.