Schat van Vlieg in de Brailleliga!

Een open schatkist met allerlei voorwerpen en de hashtag schattenvanvlieg.

Het BrailleMuseum neemt dit jaar voor de eerste keer deel aan Schatten van Vlieg. Het is een initiatief voor families dat tijdens de zomervakantie wordt georganiseerd. 

Van 30 juni tot 31 augustus zullen op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel - o.a. musea, bibliotheken,... - schatkisten verstopt zijn. Aan jullie om deze te vinden. Dit jaar is het thema  'Voel jij wat ik voel?' waarin de tastzin centraal staat. Het ideale thema om het BrailleMuseum van de Brailleliga te ontdekken!  

Bezoek tussen 9 juli en 27 juli het BrailleMuseum en voer er allerlei leuke opdrachten uit. Deze zullen je naar de schatkist leiden. Het museum is tijdens die periode telkens open van maandag tot en met vrijdag en dit van 10 uur tot 16 uur. 

Schatkist gevonden? Top! Je vindt er een unieke code op een voelwaaier. Deze kan je tot en met 9 september invoeren op de website van UITmetVlieg. Er vallen mooie prijzen te winnen. 

Meer informatie: www.uitmetvlieg.be/schattenvanvlieg

Schatten van Vlieg_500

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.