Liefde maakt blind… ook in de Brailleliga

Foto van mensen aan tafel

‘Uit het oog, uit het hart’ of ‘Liefde maakt blind’. Deze spreekwoorden krijgen wel een heel bijzondere betekenis wanneer de Brailleliga een valentijnsactiviteit organiseert. De Brailleliga organiseerde, in samenwerking met Novotel Brussels Centre Midi Station, een luxueuze en romantische overnachting voor haar blinde en slechtziende leden.

Een avond in samenwerking met Novotel Brussels Centre Midi Station

Op vrijdag 9 februari genoten onze leden van een romantisch valentijnsdiner in het restaurant van het hotel. Dit werd gevolgd door een overnachting in een luxueuze tweepersoonskamer. Na het heerlijke ontbijt leidde het personeel van Novotel hen rond achter de schermen. 

foto van mensen aan tafel

Sensibiliseringssessie voor het personeel

Voor deze actie organiseerde de Brailleliga op woensdag 7 februari een sensibiliseringssessie voor het hotelpersoneel. De experten van de dienst Begeleiding en hulp in het dagelijks leven lieten hen kennismaken met de visuele handicap en ze leerden hen hoe ze klanten met een visuele handicap (beter) kunnen helpen en begeleiden.

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.