De Brailleliga op zeekamp!

*

De eerste week van juli mochten 15 blinde en slechtziende kinderen mee op zeekamp met de Brailleliga. Ze zijn naar huis teruggekeerd met heel wat mooie herinneringen en nieuwe vriendjes, en zijn nog zelfstandiger geworden dan daarvoor. Dankzij dit zeekamp konden de kinderen onderling ervaringen en tips uitwisselen, hun zelfvertrouwen vergroten en spelenderwijs bijleren. Een verslagje van deze drukke week vol leerrijke en vrolijke momenten!

Dinsdag 4 juli

De kinderen installeren zich in hun kamer en brengen de namiddag door aan het strand.

zeestage 2017 2

Woensdag 5 juli

Het grote moment: voor de allereerste keer dolfijnen en zeeleeuwen aaien in het Boudewijn Seapark! 

zeestage 2017 3

Donderdag 6 juli

De brandweer van De Haan opent haar deuren voor ons. Dè gelegenheid voor de kinderen om als een echte brandweerman of -vrouw de brandweerslang te hanteren! 

Ook het VRT nieuws was erbij op deze dag! Bekijk hun reportage via deze link.

zeestage 2017 4

Vrijdag 7 juli

Een voormiddagje go-car racen in een beveiligd parcours gevolgd door een welverdiend feestmaal in een restaurant! 

zeestage 2017 1

De volgende mensen en organisaties willen wij van harte bedanken voor hun steun:Boudewijn Seapark, de brandweer van De Haan, en iedereen die financieel heeft bijgedragen aan deze stage, nl. alle lopers en sponsors die de 20 km door Brussel 2017 meeliepen in de ploeg van de Brailleliga.

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.