Culinair de zomer in met de BrailleShop

*

De zomer: tijd van barbecues en gezellig dineren in de tuin met vrienden! In de BrailleShop vind je een heel gamma originele culinaire design-objecten en andere handige hulpmiddelen om je tafel en keuken te versieren. Ook om het bereiden en nuttigen van maaltijden gemakkelijker te maken beschikken we over een heel gamma hulpmiddelen.  

keukenhulpmiddelen

R1969 –5 keukenhulpmiddelen in verschillende kleuren. Dankzij de magneten in de handvatten kunnen ze praktisch opgestapeld worden, op een handige staander. (merk: Joseph & Joseph).

maatlepel

R1968 – Multifunctionele maatlepel, 8-delig, met verschillende inhoud (van 1,25 ml tot 250 ml), in verschillende kleuren. Compact op te bergen door middel van een kliksysteem. (merk: Joseph & Joseph).

antislipmat

R0029 – Antislipmatje voor veelzijdig gebruik, gemakkelijk in onderhoud, in de kleur rood.

servetringen

R1942 – Servetringen “Zoo”. Elke set is samengesteld uit 3x2 verschillende dieren, gemakkelijk herkenbaar. Originele tafeldecoratie voor een meerwaarde aan uw maaltijd.(merk: Ototo).

vloeistofniveau-indicator

R0097 – Vloeistofniveau-indicator met geluid- en trilsignaal. Geeft een waarschuwingssignaal wanneer het niveau bereikt wordt.

Trendy soeplepel

R1945 (turkoois) et R1946 (paars) – Soeplepel, trendy en grappig, geïnspireerd op het legendarische “Monster van Loch Ness”, waar deze soeplepel gelijkenissen mee vertoont bij het rusten op de bodem van de soepkom. Door zijn vormgeving blijft de lepel recht overeind staan, wat hem zeer gebruiksvriendelijk maakt. (merk: Ototo).

Kruidenhouder

R1948 – Kruidenhouder. De kruiden blijven mooi gescheiden van de rest van de maaltijd, om een heerlijke homogene smaak aan uw gerechten te geven. (merk: Pulké).

Ontdek alle andere artikelen in deze categorie op de pagina van de BrailleShop, thema “Huishouden”. Enkele voorbeelden van hulpmiddelen: bordranden, eischeiders, antisliphouders voor kopjes of glazen, shakers voor eieren, piepei, automatische bokaalopeners, automatische flesopeners, flesstoppen met loep, kruidencarrousels, anti-overkookplaatjes, enzovoort.

Veel culinair zomerplezier gewenst!

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.