Week van de Brailleliga 2017

*

Van 13 tot 26 maart is het weer tijd voor de week van de Brailleliga. Het centrale thema dit jaar luidt: “Elke dag opnieuw begeleidt de Brailleliga blinde en slechtziende personen naar zelfstandigheid.” Hiermee willen we het grote publiek sensibiliseren en informeren over de inspanningen die we doen om mensen met een visuele handicap te helpen (opnieuw) zelfstandig te leven.

Affiche campagne 2017

Alle diensten van de Brailleliga zijn gratis voor personen met een visuele handicap. Ze behandelen alle aspecten van het leven: een geschikte leefomgeving, een hernieuwde mobiliteit, huishoudelijke taken, vrije tijdsactiviteiten, administratieve aanvragen, een actief professioneel leven, … Dit alles is slechts mogelijk dankzij onze gulle schenkers. De middelen van de Brailleliga komen voor slechts 25% via subsidies. Voor de overige 75% van de inkomsten zijn we afhankelijk van schenkingen of erfenissen.

De communicatiecampagne zal uiteenlopende vormen aannemen, allemaal terug te vinden op deze website: spots op de nationale tv- en radiozenders, folders, affiches, sociale media en animatie in verschillende steden van het land. Zo zal de Brailleliga te vinden zijn op de markten van Kortrijk, Leuven, Schaarbeek, Ath en Luik. Voorbijgangers zullen worden uitgenodigd hun boodschappen geblinddoekt te doen.

Een voorbijganger doet mee aan onze blinde winkelervaring.

Ontdek alles over onze campagne op onze campagnewebsite: www.weekbrailleliga.be

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.