Nieuw in de Spelotheek

*

Binnenkort is het weer lente: tijd voor nieuwe gezelschapsspellen. Ontdek onze nieuwe spellen in de Spelotheek, volledig aangepast aan de behoeften van blinde en slechtziende spelers! 

 

All spelend letters leren kan met Alphabuild (nr. M16022). Met dit magnetisch bouwspel leert je kind spelenderwijs de letters kennen. Met de 20 bouwstukjes creëert men gemakkelijk alle letters van het alfabet, of zelfs figuurtjes en objecten. 

Alphabuild

Er is nu ook een nieuw tactiel herkenningsspel: “Touche et trouve” (nr. M16020), ook om te vormen naar een lottospel. Stop je hand in de zak om het juiste object op de tast terug te vinden. 

Touche et trouve

Bereid je al voor op mooie lentedagen met Molkky (nr. M16017), een Fins buitenspel voor jong en oud. Sla de kegels om met de houten stok en probeer exact 50 punten te verzamelen! 

Molkky

Voor regenachtige dagen is er Cacophony (nr. M16026), een spel waarbij je moet samenwerken. Sfeer verzekerd! Verdwaald in het donkere bos, zoekt de speler de weg dankzij de dierenkreten van zijn medespelers. Zo vindt hij zijn kat terug en kan hij weer naar huis. 

Cacophony

Zin in een ander spel? Vraag ons naar de volledige lijst van aangepaste gezelschapsspellen, op het nummer 02 533 32 56 of via bib@braille.be. 

(Alle spellen zijn verkrijgbaar met een Nederlandstalige handleiding.) 

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.