Nieuw in de BrailleShop

*

Een nieuw jaar, dat betekent ook: nieuwe artikelen in de BrailleShop! Deze keer plaatsen we een nieuw model gsm met spraakweergave en een nieuw soort voicerecorder in de spotlights. 

Gsm Amplicomms 6700L (R2001)

gsm ref 2001 NL

Klapmodel met kleurenscherm en een toetsenbord met duidelijk gescheiden toetsen. 3 nummers zijn direct oproepbaar en daarnaast bevat de gsm ook een telefoonboek voor 100 namen. Bevat een SOS-toets. Heeft toegang tot Bluetooth. Volume via een volumeversterker +24db, toetsen met spraakweergave van de nummers. Inclusief voetstuk.

Kleine voicerecorder WILSON (R1962)

voice recorder ref 1962

Wilson digitale voice recorder, zakformaat 7,5 x 5 x 1,5 cm. Werkt op 2 batterijen AAA (niet inbegrepen). Eenvoudig in gebruik. De opnametijd kan variëren tussen 6 en 12 u naargelang de gekozen modus SP of LP. Geheugen van 256 MB. Regelbaar volume.

Voor een demonstratie en het aankopen van al onze artikelen kan je terecht in de BrailleShop, Engelandstraat 57, 1060 Brussel. Openingsuren: van maandag tot donderdag van 10 tot 12u en van 13u30 tot 16u.

Onze online catalogus vind je hier terug.

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.