Brussel Helpt: een groot succes

*

Brussel Helpt, de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ, zamelde dit jaar geld in voor personen met een handicap in de stad. De actie werd een enorm succes!

Van 14 november tot 4 december werden er heel wat acties georganiseerd ten voordele van de Brailleliga en Indivo, twee vzw's die zich dagelijks inzetten voor personen met een handicap. Een diner in het duister in Muntpunt, voorleessessies, een groot slotconcert in de Ancienne Belgique met Zap Mama en Stikstof, … en nog veel meer. Ook plaatjes konden worden aangevraagd, die vervolgens gedraaid werden op BRUZZ’ eigen radiozender (het vroegere FM Brussel). 

De opbrengst: in totaal werd er maar liefst € 270.000 ingezameld! De Brailleliga bedankt hiervoor de organisatie van BRUZZ en iedereen die de acties mee heeft gesteund. 

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.