Brussel Helpt… mensen met een handicap!

Een man loopt met een witte stok. We zien enkel zijn benen. Daarnaast staat het logo van Brussel Helpt.

Brussel Helpt is de jaarlijkse solidariteitsactie van Bruzz, het vroegere FM Brussel, Brussel Deze Week en TV Brussel. Dit jaar zetten ze zich in voor mensen met een handicap in de stad. Alle steun gaat naar de Brailleliga en Indivo vzw! Doe mee aan één van de acties en steun dit mooie project.

Van 14 november tot 4 december 2016 kan je meedoen aan allerlei acties om geld in te zamelen. De opbrengst gaat naar BrailleTech, onze jaarlijkse hulpmiddelenbeurs in onze hoofdzetel in Brussel. Wil je zelf ook een actie organiseren? Registreer ze op de website en bereik zo meteen een veel groter publiek. 

Benieuwd naar de acties? Klik hier!

Luister op maandag 14/11 om 17u live op Bruzz naar het interview met Ronald Vrydag, departementsdirecteur bij de Brailleliga, en Marie-José De Velder, één van onze slechtziende vrijwilligers! 

Luister live naar Bruzz

Of vraag een Brussel Helpt-collectebus aan voor jouw vereniging of organisatie en zamel zo geld in voor Brussel Helpt. Wat je daarvoor moet doen? Gewoon een mailtje sturen naar brusselhelpt@bruzz.be en je ontvangt jouw eigen collectebus.

Ten slotte kan je ook een bijdrage storten op het rekeningnummer BE77 3631 5668 4342 (met vermelding Brussel Helpt), of een plaatje aanvragen. 

Meer info vind je op de website van Brussel Helpt: www.brusselhelpt.be. Bekijk ook zeker de leuke reportages op hun Facebookpagina!

Brussel Helpt affiche

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.