Fotowedstrijd #StrongerTogether

*

Bayer en de International Agency for the Prevention of Blindness (IAPB) lanceerden voor de tweede keer op rij hun internationale fotowedstrijd. Het thema is dit jaar #StrongerTogether (“Samen sterker”). De wedstrijd is gelinkt aan de Internationale Dag van het Zicht op 13 oktober 2016, die het belang van ooggezondheid benadrukt.  

Samen sterker in oogzorg

Met de fotowedstrijd willen Bayer en de IAPB aandacht vragen voor het vele werk dat de oogzorggemeenschap verricht. Het thema ‘Stronger Together’ benadrukt de impact die alle partners betrokken bij oogzorg hebben op het verbeteren van het leven van de patiënt. Het gaat hier bijvoorbeeld om oftalmologen, optometristen, oftalmische verpleegkundigen, huisartsen, patiënten, zorgverleners en hulporganisaties. Verbetering van ooggezondheid en de levenskwaliteit die daarmee gepaard gaat, is enkel mogelijk wanneer iedereen samenwerkt. 

Un enfant et une personne âgée sourient. La personne âgée a un cache-oeil sur son oeil droit.

Hoe deelnemen? 

Zowel amateur- als professionele fotografen van over de hele wereld kunnen deelnemen aan de online fotowedstrijd via volgende link: http://photocomp.iapb.org. Om deel te nemen moeten fotografen een foto uploaden die het beste ‘Stronger Together’ in oogzorg weergeeft. Bayer en IAPB moedigen fotografen aan hun inzending te delen via hun sociale media met de hashtag #StrongerTogether.

Voor meer informatie, ga naar de officiële website van de wedstrijd (Engelstalig): http://www.iapb.org/wsd16

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.