Stem in het 3M Fonds voor de Brailleliga!

Logo van de 3M Fonds

Wilt u ons helpen in slechts 1 enkele klik? Stem nu op de Brailleliga in het 3M FOnds en help ons kans te maken op  de Grote Gift ten voordele van onze activiteiten voor blinde en slechtziende personen. Deze gift zou ons helpen bij het organiseren van de BrailleTech 2015, onze jaarlijkse hulpmiddelenbeurs. 

In de Benelux ondersteunt het bedrijf 3M goede doelen en niet-commerciële organisaties met het 3M Fonds. Dit Fonds schenkt elk jaar een Grote Gift aan twee verenigingen: één in Nederland en één in België. 

Wij hebben uw steun nodig!

Om deze gift in de wacht te kunnen slepen, hebben wij een maximum aan stemmen nodig waarbij uw stem het verschil kan maken! In december 2014 zullen de 4 organisaties die de meeste stemmen hebben binnen gehaald (2 Belgische, 2 Nederlandse) naar de finale gaan. Tijdens deze finale zal elk project worden voorgesteld aan het publiek die uiteindelijk beslissen over de wie de twee winnende verenigingen worden (1 Belgische, 1 Nederlandse). Stemmen kan tot 31 oktober inclusief.

Ja ik stem NU voor de Brailleliga! 

 

Welk project steunt u? 

De BrailleTech is een hulpmiddelenbeurs die door de Brailleliga georganiseerd wordt voor blinde en slechtziende personen. Gedurende 3 dagen kunnen zij er honderden hulpmiddelen om te lezen, te schrijven, te communiceren en hun dagelijks leven te vergemakkelijken leren kennen, vergelijken en uittesten: notitietoestellen, tablets, aangepaste GSM's en GPS'en, sprekende uurwerken, kleurendetectoren, ... 

Het is dankzij deze hulpmiddelen dat zij toegang hebben tot informatie en zelfstandig kunnen blijven, ze zijn dan ook onmisbaar in hun dagelijks leven. De leveranciers van de hulpmiddelen en de medewerkers van de Brailleliga zijn aanwezig op BrailleTech en geven advies op maat. De toegang is gratis voor iedereen.

Een oudere persoon probeert een TV-loepe uit tijdens de BrailleTech

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.