5/12 - Internationale dag van de Vrijwilligers

Logo van de Internationale Dag van de Vrijwilligers

Emile, Monique en Joëlle zijn vrijwilligers bij de Brailleliga en vervullen elk binnen hun eigen domein een onmisbare rol in onze organisatie. Vandaag is een dag speciaal voor hen, alsook voor onze andere 380 vrijwilligers!

 

Een BrailleClub in goede banen helpen leiden, gids zijn tijdens een uitstap, een stand bemannen tijdens een beurs, ... De activiteiten van onze vrijwilligers zijn zeer gevarieerd en wij zien erop toe dat ze in lijn liggen met hun persoonlijkheid en talenten.

Indien u een beetje van uw tijd wilt schenken en onze activiteiten ten voordele van blinde en slechtziende personen wenst te steunen, aarzel dan niet het inschrijvingsformulier in te vullen!

Lees ook de getuigenissen van Emile, Monique en Joëlle!

Emile Ponnet, slechtziend: “Mensen dienen te weten dat wij ook gevoel voor humor hebben, en dus niet in een zwart gat leven!”

Emile Ponnet

Lees hier de getuigenis van Emile.

Monique Junius stuurt u haar beste wensen toe!

Monique Junius

Ontdek hier de getuigenis van Monique.

Joëlle De Mesmaeker, slechtziende: de lachende multitasker!

Joëlle De Mesmaeker

Ontdek hier de getuigenis van Joëlle.

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.