Musical Madagascar

01 mrt

Beste kids! 

Noteer vlug zondag 1 maart 2020  in je agenda, reserveer je tickets en zwier die handen al maar in de lucht als je houdt van dansen, dansen…! 

We nodigen je uit om te komen meegenieten van een beestige feelgoodmusical, Madagascar!

De gekste dierenbende, Marty de zebra, Alex de leeuw, Melman de giraf, Gloria de neushoorn en de gekke maki’s, je wel bekend van de animatiefilm Madagascar, zakken af naar het Capitole te Gent om er hun verhaal al zingend en dansend te vertellen. 

Onze dierenvrienden wonen in de zoo van New York. Dagelijks laten ze het beste van zichzelf zien en worden ze bewonderd door de duizenden bezoekers. Totdat Marty de zebra na zijn 10de verjaardag een midlifecrisis krijgt en wil ontsnappen om in het wild te leven…

De musical vindt plaats in Het Capitole, Graaf Van Vlaanderenplein 5, 9000 Gent.

We verwachten je om 13u15 aan de ingang van Het Capitole. Wij beschikken over alle toegangskaarten en die zullen de dag zelf aan de ingang uitgedeeld worden. Om 14u00 gaat de musical van start! 

Wij hebben mooie plaatsen kunnen bemachtigen vanaf rij 2 vooraan in de zaal. De Brailleliga biedt je de kans om samen met één begeleider (mama, papa, oma of opa), feest te vieren voor slechts €25,00 per persoon.  De gewoonlijke prijs voor een kaart op dergelijke plaats is €40,00.  

Zin in dit muzikaal dierenverhaal? Schrijf je dan snel in! 

Wie kan aan deze activiteit deelnemen? 

  • Kinderen met een visuele handicap van 3 tot en met 15 jaar, ingeschreven bij de Brailleliga.
  • Is je kind nog niet ingeschreven bij de Brailleliga? Geen zorgen, het lidmaatschap is gratis en kan mits een geldig medisch getuigschrift, afgeleverd door de Brailleliga,  probleemloos in orde gebracht worden. 
  • Er mag 1 begeleider (mama, papa, oma of opa) per kind met een visuele handicap, deelnemen aan deze musical. Wil je graag nog één iemand extra meenemen (broer of zus), dat kan. Voor één kaart extra betaal je €40,00.

Hoe kunnen mama en papa je inschrijven en betalen? 

Inschrijven kan per email naar: steffie.de.meulemeester@braille.be

Inschrijven is mogelijk tot woensdag 19 februari 2020. Pas na bevestiging van ons en de betaling, is jouw inschrijving geldig.

Gelieve het volgende bij de inschrijving door te geven:

  • Naam, geboortedatum van je kind
  • Naam van je begeleider
  • Gsm-nummer van deze begeleider
  • Foto's : ja/nee ?

Voor deze activiteit vragen wij je een bijdrage van slechts €25,00 per persoon over te maken op rekeningnummer: 

IBAN BE16 0000 0778 6874

BIC: PBOTBEB1

met vermelding «Naam van je kind + Madagascar 2020».

Annulatie en terugbetaling:

De Brailleliga is gebonden aan haar reservaties en dient bij eventuele afwezigheid van jullie kant, toch de onkosten voor jullie te betalen.

  • In geval van annulatie voor maandag 24 februari 2020, zal het betaalde bedrag integraal terugbetaald worden indien wij jullie kaarten kunnen doorverkopen.
  • In geval van annulering na maandag 24 februari 2020, kan de Brailleliga niet meer garanderen dat het betaalde bedrag terugbetaald kan worden.

Tot snel !

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.