Wijn proeverij

10 okt

De proeverij wordt gebracht door een vertegenwoordiger van Sacacorchos, invoerder en wijnhandel van bijzondere Spaanse wijnen en cava’s in België. Sacacorchos heeft twee filialen: één in Kortenberg en één in Beveren-Leie. 

Hun specialiteit, enkel Spaanse wijnen en Spaanse cava’s, is de sleutel tot succes van Sacacorchos. Steeds opnieuw gaan ze op zoek naar meer en beter…

Vooraleer ze een wijn opnemen in hun Spaanse gamma, wordt de bodega (het wijnhuis) door een professioneel team bezocht en worden alle wijnen geproefd. Op die manier zijn ze zeker dat ze kwaliteitsvolle wijnen aanbieden in hun winkels.

De proeverij bestaat uit vier wijnen: één witte wijn en drie rode wijnen. We maken kennis met namen als Eduardo Pena, Hito, Cepa 21 en Moro Tinto Fino.

Zin om de toegankelijke, Spaanse wijntjes te leren kennen? Schrijf jullie snel in!

Informatie en inschrijving

  • Voor wie? Leden van de Brailleliga uit regio Gent.
  • Waar? Regiohuis Gent, Kortrijksesteenweg 344,  9000 Gent
  • Wanneer? Donderdag 10 oktober 2019.
  • Prijs: 7 euro per persoon.
  • Inschrijving verplicht: voor woensdag 2 oktober. Telefonisch inschrijven kan vanaf nu op dinsdag van 10u00 tot 13u00 en op vrijdag van 13u00 tot 16u00 op het nummer 02 533 32 90. Per mail kan dit naar steffie.de.meulemeester@braille.be
Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.