BrailleTech 2019

Van
17 okt
Tot
19 okt

Van donderdag 17 t.e.m. zaterdag 19 oktober 2019 ben je welkom op de hulpmiddelenbeurs BrailleTech. Deze beurs vindt plaats in de lokalen van de Brailleliga, Engelandstraat 57, 1060 Brussel (Sint-Gillis), telkens van 10 u tot 16.30 u. Een niet te missen evenement! 

Affiche van de BrailleTech 2019

Deze beurs is de gelegenheid bij uitstek om kennis te maken met aangepaste hulpmiddelen voor blinde en slechtziende personen. Je maakt er kennis met aangepaste gsm’s, beeldschermloepen, optische loepen, brailleleesregels, schermuitleesprogramma's, vergrotingssoftware, …

Deze hulpmiddelen zijn onmisbaar voor personen met een visuele handicap, zowel op school, thuis als op de werkvloer. Ze zorgen ervoor dat de informatica- en communicatiemogelijkheden optimaal benut worden en zo de zelfstandigheid van de gebruiker vergroot.

BrailleTech brengt alle Belgische verdelers van aangepaste artikelen voor blinde en slechtziende personen samen. Een unieke kans om producten te vergelijken en advies in te winnen bij de medewerkers van de Brailleliga.

Iedereen is welkom. Alle personen met een visuele handicap, hun familie, vrienden en kennissen zijn welkom op BrailleTech. De beurs richt zich ook tot leerkrachten, begeleiders, werkgevers, openbare diensten, artsen en andere professionals die in contact staan met blinde en slechtziende personen.

Toegang tot BrailleTech is gratis. Onze locatie is aangepast voor personen met een handicap en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Met de steun van

Logo Nationale Loterij

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.