Fiesta flamenca

12 sep

Señoras y señores, damas y caballeros,

Que entre el sol español! Samen stevig na-zomeren aan de Costa del Sol? Ja hoor, het kan zonder het vliegtuig te nemen! Haal je mooiste Spaanse spullen boven en wees welkom op ons “FIESTA FLAMENCA” in de Brailleliga op donderdag 12 september 2019! 

Wees op tijd, want de Sangria wordt geserveerd vanaf 11u30!

En sangria zou geen sangria zijn, zonder een aantal stevige tapas! Laat de manchego, de tapanades met tortillachips, de gazpacho, albondigas, olijven, chorizo, anjovis, mini kippesaté’s en zongedroogde tomaatjes maar komen!

Maar laat nog een plaatsje over voor onze paellavalenciana of paella veggie, een traditionele Spaanse rijstschotel met kip, gambas, mosselen, venusschelpen, calamares, paprika’s, peterselie, tomaten en erwtjes. Ook staan er nog twee drankjes klaar om de dorstigen te laven.

Al genoeg gegeten? Jammer!

Want er staat nog een smakelijk dessertbuffet “El classico” op jullie te wachten!

Graag een chocomousse? Of liever een panna cotta met frambozen? Of een verse fruitsalade? Of gewoon lekker alledrie als je niet kan kiezen…

Tot zover het culinaire gedeelte van ons feestje...tijd om plaats te maken voor onze “tres bailarines españoles”!!!

Voor wie zijn Spaans even slecht is als het onze: we hebben het over drie Spaanse Flamencodanseressen!

Laat je meevoeren naar de boeiende wereld van de Flamenco en geniet van een onvergetelijke en kleurrijke voorstelling waar zowel de pure authentieke Flamenco, Klassiek Spaans, moderne Flamenco Fusion en ook het gebruik van Flamenco attributen rijkelijk aan bod komen. Een muzikale reis doorheen Andalucia!

Wees vrij om ook zelf wat leuks aan te trekken of mee te brengen om nog wat extra kleur aan ons feest toe te voegen! Een sjaaltje, castagnetten of een waaier, leef je maar uit!

Na deze fiesta, tijd voor een siesta! En daarom zeggen we rond 16 uur: adiós adiós goodbye Spaanse sfeer we kijken al uit naar een volgende keer!

Informatie en inschrijving

  • Voor wie? Leden van de Brailleliga uit alle regio's.
  • Waar? Brailleliga Brussel, Engelandstraat 57 – 1060 Brussel.
  • Wanneer? Donderdag 12 september 2019.
  • Prijs: 25 euro per persoon.
  • Inschrijving verplicht: voor maandag 2 september. Telefonisch inschrijven kan vanaf nu op dinsdag van 10u00 tot 13u00 en op vrijdag van 13u00 tot 16u00 op het nummer 02 533 32 90. Per mail kan dit naar gabriella.goovaerts@braille.be
Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.