Uitstap chocolade atelier Balerdon

20 mrt

Onder het motto: ‘de liefde gaat door de maag', brengen we bezoek aan een artisanale chocolade atelier ‘Balerdon’ met als slogan: ‘een neus voor kwaliteit’ in Sint-Niklaas. Binnen dit atelier zullen we overspoeld worden met pralines, truffels, kruidenchocolade en zoveel meer. Daarnaast kunnen we ook genieten van Oost-Vlaamse producten op een rijkelijke Breugel tafel. Met andere woorden, voor ieders mondje is er een pralinetje!

Informatie en inschrijving

  • Voor wie? Leden van de Brailleliga uit regio Geel. 
  • Waar? We verzamelen om 9.30 uur op de parking van het stadhuis in Geel (Werft 20, 2442 Geel). Wees alstublieft op tijd want de bus vertrekt om 9.45 uur stipt naar Sint-Niklaas.
  • Wanneer? Woensdag 20 maart 2019. 
  • Prijs: 25 euro. 
  • Inschrijving verplicht: voor vrijdag 1 maart. Vanaf heden werken we niet meer via onze vertrouwde receptionisten om jullie telefonische inschrijvingen te noteren. De dienst Vrije Tijd heeft nu een apart nummer dat enkel en alleen voor jullie inschrijvingen zal gebruikt worden. Telefonisch inschrijven kan vanaf nu op dinsdag van 10 uur tot 13 uur en op vrijdag van 13 uur tot 16 uur op het telefoonnummer 02 533 32 90. Per mail kan dit naar stefanie.mouton@braille.be 
Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.