Uitstap Hôpital Notre-Dame à la Rose

28 feb

Benieuwd hoe een ziekenhuisopname er in de Middeleeuwen aan toeging? Of hoe de dokter in de tijd van toen een pijntje bestreed? Kom het allemaal te weten tijdens ons bezoek van de dag aan het Hôpital Notre-Dame à la Rose, één van de oudste ziekenhuizen van Europa, in Lessen.

Informatie en inschrijving

  • Voor wie? Leden van de Brailleliga uit regio Brussel.
  • Waar? We verzamelen om 10.15 uur in de inkomhal van de Brailleliga, Engelandstraat 57, 1060 Brussel. Wees alstublieft op tijd want de bus vertrekt om 10.30 uur stipt richting Henegouwen.
  • Wanneer? Donderdag 28 februari 2019. 
  • Prijs: 25 euro.
  • Inschrijving verplicht: voor maandag 18 februari. Vanaf heden werken we niet meer via onze vertrouwde receptionisten om jullie telefonische inschrijvingen te noteren. De Dienst vrijetijdsbesteding heeft nu een apart nummer dat enkel en alleen voor jullie inschrijvingen zal gebruikt worden.

    Telefonisch inschrijven kan vanaf nu via het telefoonnummer 02 533 32 90. Dit op dinsdag van 10 uur tot 13 uur en op vrijdag van 13 uur tot 16 uur. Onze vrijwilligers zullen jullie graag te woord staan.

    Je kan je ook inschrijven door een e-mail te sturen naar gabriella.goovaerts@braille.be
Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.