Jacques Vermeire – ‘Van 7 tot 77’

07 dec

Na zijn overrompelend succesvolle comeback met ‘5 voor 12’, heeft Jacques Vermeire voor jullie een nieuwe show in petto: ‘Van 7 tot 77’. 

Jacques Vermeire brengt zijn show deze keer niet alleen, hij wordt vergezeld door sportjournalist Ruben Van Gucht. Ruben imiteert al van in z’n kindertijd legendarische typetjes van Jacques. Denk maar aan typetjes zoals Jeanke De Visser, Mon Peeters en Fonske Verzele. 

Samen slaan ze hun sympathieke handen in elkaar en brengen ze tal van hilarische smoelekes tijdens hun grappige show, getiteld ‘van 7 tot 77’.

Informatie en inschrijving

  • Voor wie? Leden van de Brailleliga.
  • Waar? Kursaal Oostende, Kursaal-Westhelling 12, 8400 Oostende. Aanwezig zijn aan de ingang om 19 uur. Wij beschikken over alle toegangskaarten en die zullen de dag zelf aan de ingang uitgedeeld worden.
  • Wanneer? Vrijdag 7 december 2018.
  • Prijs: 25 euro.
  • Inschrijving verplicht: voor maandag 26 november. Per mail kan dit naar: steffie.de.meulemeester@braille.be. Wees er snel bij want de kaarten zijn beperkt!
Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.