Snoezelkermis XXL.

23 mei

Snoezelen is tegenwoordig heel erg hip, maar wat houdt snoezelen precies in?

Het woord 'snoezelen' komt van 'snuffelen' en 'doezelen' waarbij het woord snuffelen staat voor het actief spelen, ontdekken en voelen en waarbij het woord doezelen staat voor het passief genieten, luisteren en tot rust komen. Kortom, snoezelen is een ware verwennerij voor al onze zintuigen !

Zin om het snoezelen (het snuffelen en het doezelen) gratis eens uit te proberen ?! Ga dan mee met ons naar de 24ste snoezelkermis XXL in Kortrijk op woensdagnamiddag 23 mei 2018.

De kinderen mogen zonder begeleider deelnemen aan deze leuke snoezeldag. Wij beschikken over voldoende ervaren therapeuten om de kinderen te begeleiden en te ondersteunen waar nodig. Indien toch gewenst, mag er 1 begeleider (mama, papa, oma of opa) per kind met een visuele handicap, deelnemen aan deze dag.

Informatie en inschrijving

  • Voor wie? Kinderen met een visuele handicap van 5 tot en met 12 jaar die zijn ingeschreven bij de Brailleliga.
  • Waar? We verzamelen om 12u15 in de lokettenhal van het station van Kortrijk. Van hieruit nemen we samen het openbaar vervoer tot aan de Snoezelkermis.
  • Wanneer? Woensdag 23 mei 2018.
  • Inschrijving verplicht: voor woensdag 2 mei, per mail kan dit naar: steffie.de.meulemeester@braille.be. Pas na bevestiging van ons, is jullie inschrijving geldig.
Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.