Deelnemen aan de Tombola

Speel, win en steun!

De Grote Tombola 2020 gaat van start! We zijn vertrokken voor een speciale editie ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van de Brailleliga!

Speel mee en steun zo onze gratis diensten voor personen met een visuele handicap. Al 70 jaar nemen onze gelukkige winnaars uitzonderlijke prijzen mee naar huis waaronder de eerste prijs, € 75.000 in Staatsfondsen, maar ook een auto, een elektrische fiets, tablets, huishoudtoestellen, gereedschap, cadeaucheques,... er zijn meer dan 5000 prijzen!

Als trouwe of snelle deelnemer word je dit jaar extra beloond. Neem dus gauw deel voor het te laat is en aarzel niet om het nieuws te delen! Personen die nieuwe deelnemers sponsoren maken namelijk kans op prachtige prijzen. Heb je jouw sponsorcode nog niet gekregen? Contacteer ons via 02 533 33 33 of tombola@braille.be.

Dankzij de opbrengst van de Tombola kan de Brailleliga haar diensten gratis blijven aanbieden aan meer dan 15.000 blinde en slechtziende personen van alle leeftijden en zo hun zelfstandigheid helpen vergroten.

Hartelijk dank voor je steun en… veel geluk!