Music For Life

Registreer hier je project

Tijdens de maand december organiseert Studio Brussel weer Music For Life, haar jaarlijkse campagne voor het goede doel. Net als vorig jaar kan je de Brailleliga steunen met een actie! Tijdens de Warmste Week, van 18 tot 24 december, wordt al het geld ingezameld en kunnen er plaatjes worden aangevraagd. 

Music for Brailleliga

Waarom de Brailleliga?

De Brailleliga helpt op dit moment 14.212 blinde en slechtziende mensen in België met het verwerven van meer zelfstandigheid. De organisatie ondersteunt hen in elk aspect van hun leven, en dit volledig gratis: zich verplaatsen, het huishouden, administratie, opleiding en werk, aangepast materiaal, vrijetijdsactiviteiten, geleidehonden, ... Een blinde of slechtziende persoon die beroep doet op de Brailleliga laten we niet in de kou staan.

Vorig jaar: meer dan € 3000 voor onze activiteiten voor blinde en slechtziende mensen

Uiltjesactie Music For Life

In 2016 haalden we meer dan €3000 op, dankzij de verschillende leuke acties van Baloise, #Daretogoblind, Basisschool GO! Balder... en nog vele anderen. Hartelijk bedankt!

Met de opbrengst financierden we onze activiteiten ten voordele van mensen met een visuele handicap. We willen hierbij graag iedereen van harte bedanken die geld inzamelde, deelnam aan een actie of meehielp met de organisatie ervan. Zonder jullie steun was het niet gelukt!

Ja, ik wil een actie opzetten! Hoe registreer ik? 

Registreer hier je project

Surf dan meteen naar de webpagina van Music For Life. Beschrijf je actie, kies Brailleliga vzw uit de lijst met goede doelen en vul je gegevens in. Om gemakkelijker de Brailleliga terug te vinden in de lijst, kan je de lijst filteren op "personen met een beperking". Als je een actie opzet, geef ons dan een seintje: lynn.daeghsels@braille.be of 02/533 33 34. 

Nog inspiratie nodig?
 

Verenigingen

Twee leden van een jeugdbeweging knutselen een houten doos in elkaar. - Photo : Greg Schechter

Jeugdbewegingen, studenten, sportverenigingen, …

Collega’s

Twee collega’s van eenzelfde bedrijf organiseren samen vrijwilligerswerk. Ze dragen elk een t-shirt met het logo van de Brailleliga.
Daag je collega’s uit voor het goede doel!

Vrienden en buren

Een vrouw wordt gesensibiliseerd omtrent de visuele handicap: ze schenkt geblinddoekt melk in een glas.

Nodig je vrienden uit voor een gezellige of uitdagende activiteit.